fbpx

Ronja

Hei!

Jeg heter Ronja og jeg er en vakker trikolor katt på 1,3 år. Jeg ble funnet ute sammen med kattungene mine i sommer. Jeg har tatt godt vare på både mine egne barn og to andre kattunger som ikke hadde mor.


Kattungene har funnet sine for-alltid-hjem for en stund siden og nå søker jeg et rolig og trygt hjem der jeg kan gjøre det jeg liker best: Slappe av, kose meg, leke og gå ut etter hvert!
Jeg er veldig glad i kos og kommer gjerne bort og dytter hodet mitt mot hånda di for å bli klappet.

Jeg maler som bare det og elsker å bli kost under haken og på ryggen, da legger jeg meg gjerne ned for å bli kost overalt. Fanget er foreløpig litt skummelt, men jeg vil nok like det også etter hvert som jeg blir trygg på deg. Jeg liker også godt å leke, spesielt med fugl på pinne, da løper jeg fort!

Jeg er en snill og rolig katt og har bodd i fosterhjem med både barn og en annen katt. Jeg ble fort trygg på mennesker, men jeg kan fortsatt være litt skvetten, så jeg vil nok trives best i et rolig hjem uten små barn. Andre katter går fint!

Ronja er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Ronja et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535