fbpx

Lucy

Dette er Lucy! Hun er ble funnet i Sandvika sammen med sine to søsken. Hun er en nydelig sort og hvit hunnkatt på 6 mnd.

 

Lucy elsker å leke, hun er en skikkelig katteunge som kaster seg rundt etter leker, samtidig som hun elsker å kose når leken er ferdig. Hun legger seg gjerne oppå brystet ditt om natten, det er favorittplassen å sove.

 Hun har skikkelig personlighet og sier ifra hvis hun ikke synes hun har nok mat i matskålen 😂 Lucy er glad i andre katter og liker å sitte i vinduet og se på fugler.

Lucy er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Lucy et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535