fbpx

London og Manchester

London er en vilter liten bajas på 7 måneder. Han har nesten helt sort pels, bortsett fra en liten hvit flekk på brystet. Manchester er en unggutt på 1,5 år med hvit krage og hvite poter. De er verdens beste venner, og det vil være fantastisk om disse kompisene kommer til samme hjem der de kan være sammen for alltid.

Vakre Manchester

Begge to elsker mat og liker å base rundt og leke sammen. Laserpeker er en av favorittlekene. Gutta leker gjerne også alene med lekene sine, og leke-sloss med hverandre. London er den smarte av de to, og er mer utholdende når det kommer til hjernetrim.

Manchester i kjent positur.

London og Manchester sover gjerne armkroken din, og de sier ikke nei takk til å bli klødd på magen. De er ekstra fornøyd når de får sove i sengen sammen med deg på natten. Da er lykken komplett, for da vet de at de får masse kos og nærhet.

Manchester (foran) og London.

Begge kommer og hilser på når det kommer gjester. De ønsker både kos og snacks av dem. De er rett og slett to kjærlige, sultne og morsomme gutter.


De sover aller helst i godstolen sin eller i sofaen sammen med familien sin . De er ikke så interessert i å sitte i vinduene, og de liker å sove litt i høyden.

De ønsker seg et hjem med en grønn og frodig hage som de kan leke i til neste sommer.
Er du glad i kos og har et varmt hjem og en stor seng og dele med disse to herlige pelsgutta?

London og Manchester er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi disse guttene et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535