fbpx

Keiko

Keiko er en supersøt, rolig og fin pus på 3,3 år. Til å begynne med gjemte Keiko seg en del under sengen eller sofaen, men Keiko blir veldig kosete når han først føler seg trygg på deg.

Han bruker mye av tiden sin på å ligge i sofaen og er veldig glad i å spise mat. Keiko er ikke så glad i tepper og foretrekker å sove sammen med eier og ikke i egen seng. Han er veldig rolig, men er veldig leken når man først setter i gang. Det er ikke mye som skal til for at Keiko vil leke, han foretrekker å leke med tråder eller gavebånd fremfor katteleker. Han er en skikkelig godgutt man fort blir glad i.

Keiko liker å sitte i vinduskarmen å se på hva som forgår ute, og det er spesielt spennende når han ser fugler, da mjauer han litt og blir sittende å stirre på fuglene til de flyr.

Keiko følger gjerne etter deg hvor enn du går, og sitter ofte å venter utenfor dodøren. Han trives best med kvinner og er engstelig for menn.

Han vil gjerne flytte til et hjem som har en stor, fin hage slik at han gå ut og leke, sole seg og utforske hva mer livet har å by på.


Keiko er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Keiko et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535