fbpx

Totoro

Totoro er født 1. august i år, og kom til oss med sammen sin søster bare 2 dager gammel. Vi var i tvil om disse små skulle klare seg, men begge fikk melk fra en annen fosterkatt som allerede var i hus og Totoro har nå vokst opp til å bli en stor og helt fantastisk gutt.

Totoro ligger på et hvitt pledd og ser rett inn i kameraet med store åpne øyne.

Han er leken, vakker, kosete, trygg og god på alle måter. Han går alltid i kassen sin og er veldig glad i mat. Han trives godt med andre katter og er glad i mennesker, inkludert barn. 

Totoro ligger med labbene foran fjeset.

Totoro ønsker seg en snill familie som har tid til å leke med ham, og som har en flott hage han kan base i til høsten 2022.

Han er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps # 54535