fbpx

Sofus

Sofus er en vakker katt på 2 år. Han har nydelig sort og hvit pels, og øyne som gjenspeiler himmelen med gult og grønt skjær.

Nærbilde av Sofus, sett fra siden. Han har sort pels rundt øynene og på toppen av hodet, hvit pels mellom øynene, på nesen, kinnene og under haken.

Han er en skikkelig kosegutt, og han elsker å bli klødd på hodet og haken.

Han er glad i å leke med både barn og voksne. Og mat er en av hovedinteressene hans. Det beste i verden er nemlig våtfôr og kattegodis.

Sofus ligger under t bord og ser rett inn i kameraet med store oppsperrede øyne.

Han liker godt å ligge på sofaen og slappe av, eller sitte i vinduskarmen og titte ut. Sofus er en fantastisk katt å være sammen med. Nå leter han etter en snill og leken familie, som har uteområder han kan utforske etter hvert.

Sofus er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Sofus et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535