fbpx

Samanta

Samanta er en vakker tigerkatt på ca 4 måneder. Hun har vært i fosterhjem med to andre katter i snart to måneder nå. Hjemmets egne katter Sarah og Safira som er adoptert fra Dyrenes Hus, har bidratt til at Samanta har blitt trygg, og det har vært en stor glede å ha henne i hus.

Samanta sitter på et gult teppe med bakbena opp på siden og forbena strukket fram mot kamera. Hun er helt nydelig med flott tigerpels og sorte jelly bean poter

Hun er veldig glad i andre katter og kan fint bo i et hjem med katt fra før, også et hjem med små barn vil nok gå fint. Samanta er veldig sosial og elsker å leke med både mennesker og dyr. Hun farer rundt i hele leiligheten med lekene sine som hun har stor glede av å  jakte på.

 Samanta elsker å se på TV. Er det noe hun finner av interesse setter hun seg rett foran skjermen og følger med med ørene rett opp.

Samanta ligger på et gult teppe og bakbena er i fokus fremst i bildet. Bak ser vi hodet hennes fra siden der hun småsover med nesten lukkede øyne.

Hun er en ivrig observatør av fuglelivet utenfor vinduet.  Hun gleder seg nok til å finne sitt hjem der hun har en hage og store jaktmarker å ferdes i. Der hun kan jakte på ordentlig når hun har blitt gammel nok og har utviklet stedssansen sin.

Samanta ligger gjerne ved siden av deg i sofaen, men blir det for mye kos så sier hun fra, kosen må foregå på hennes egne premisser.

Samanta er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Samanta et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535