fbpx

Niclas

Niclas er en rolig godgutt på 3 år som søker en snill eier han kan få mye kos og glede sammen med resten av sitt liv. 

Han er en stor vakker prins, en livsnyter som elsker å gå i dvale i sofaen, på teppet eller ligge i vinduet og observere hva som skjer i nabolaget.  
Han vil gjerne hoppe opp i fanget ditt å få kos og bli klødd. Der ligger han og nyter livet og maler med dyp stemme.

Når han har fått nok kos, hopper han ned og tar seg litt tørrfôr, så er det tid for en liten lur igjen, eller han hopper opp på fanget ditt igjen om han ikke var helt ferdig med å få kos. 


Litt lek som stangleker og ball er også gøy, og selvfølgelig kloretreet. Om menneskene har vært ute en tur kommer han og hilser deg i døra og vil gjerne ha litt kos. Ellers søker han oppmerksomhet og kos når behovet melder seg i mellom soveøktene og observasjonsposten han har i vinduskarmen. Synes han det er tid for litt mat kommer Niclas bort til deg og forteller med et lite mjau at skåla er tom for godsaker. 

Niclas vil gjerne være eneste katten i kongeriket sitt og være familiens midtpunkt. Han er ikke vant med hund. Barn går fint, men de må være litt eldre.

Når Niclas skal ut til våren og bli kjent med sine omgivelser, ønsker han seg grønne jaktmarker hos sin nye for alltid familie, der han kan leke, sove, jakte og utforske.

Han er ID -merket, vaksinert og kastrert. 

Ønsker du å gi Niclas et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535