fbpx

Nachos

Nachos er en nydelig gutt full av energi og kjærlighet, som har blitt 19 uker gammel. Han elsker kos og maler høyt når han får ligge i armkroken din.

Om man roper på han så kommer han løpende. Han er nysgjerrig og hilser alltid på gjestene som kommer på besøk. Han er også et lite matvrak, så veien til hans hjerte er uten tvil snacks. 

Fargene hans er også vakre, han har et veldig fint spill i pelsen og øynene lyser av en blanding av grønn og blå. Et hvert hjem vil være velsignet med denne godgutten. Han har hatt flere katter rundt seg og er alltid vennlig innstilt til dem.

Nachos ønsker seg verdens herligste familie som har stor hage han kan leke i til høsten neste år. Han er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps # 54535