fbpx

Miss

Miss er en nydelig liten pusejente med stor personlighet. Hun er nå 4 mnd, og søker etter en snill og tålmodig familie.

Miss ligger oppå et transportbur med potene foran seg. Hun har hvite sokker og hvit krage, Ellers er hun grå på kroppen og i fjeset. Øynene er gule med en grønn indre ring.

Hun elsker å lekeslåss med brødrene sine, og synes livet er best i den myke og varme kleshaugen fra tørketrommelen. Laserpenn og lekemus er favorittlekene hennes.

Miss er litt forsiktig, og trenger tålmodige mennesker som forstår at det er greit å se an litt på avstand først. Så kommer hun frem og er den største kosepusen av dem alle.

Miss sitter på et trebord meed hodet på skakke.
s

Det aller beste er å bli klødd og massert i nakken – da legger hun hodet bakover og maler til hun sovner i armene dine.  Hun ønsker seg et hjem der hun kan få være ute og leke når hun har blitt ett år gammel.

Miss er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Miss et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535