fbpx

Ferdinand

Ferdinand er en nydelig og klok liten pusegutt. Han har blitt 4 mnd gammel nå, og gjør som ferdinander flest – tar livet med ro og lukter på blomstene.

Ferdinand ligger på ryggen med munnen åpen. Han leker med søsteren sin Miss og benet hennes kan så vidt skimtes i bildet. Han ser utrolig søt ut med oppsperrede øyne, rosa tunge og to bittesmå hjørnetenner som titter frem i underkjeven.

Han er stort sett å finne langstrakt i sofaen eller foran vaskemaskinen (aka puse-TV).

Vi ser ryggen til Ferdinand der han sitter foran vaskemaskinen og ser opp på vinduet der klærne går rundt og rundt.

Ferdinand er trygg, kosete og sosial. Han ser deg inn i øynene, blunker og forstår. Særlig om du har en godbit å tilby – da er dere bestevenner.

Godgutten sitter på et trebord og ser rett på deg. Hans mørke hale er trukket fremover.

Ferdinand er også en svært vakker gutt med de mørke tegningene og sine store myke poter.  Han ønsker seg et hjem der han kan få være ute og leke når han har blitt ett år gammel.

Ferdinand er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Ferdinand et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535