fbpx

Emil og Lotta

Emil og Lotta på 5 mnd søker nå et for alltid hjem der de kan bo sammen. De vil flytte til samme hjem fordi de er så tett knyttet til hverandre, og de nyter virkelig hverandres selskap. 

De er begge to aldeles nydelige og kjempesjarmerende. De er aktive, lekne og nysgjerrige kattunger, og det er generelt full fart i de når de ikke sover. 

Lotta (tabby) er den tøffeste av de, mens Emil (tuxedo) med sin søte halve melkebart er litt mer forsiktig av seg.   De nyter begge kos og oppmerksomhet når de ikke er altfor opptatt med lek, men da bør helst menneskene rundt de ta initiativ. 

De drømmer om et helt eget hjem med mulighet for mye lek og moro. En familie som har stor uteplass står høyt på ønskelisten til dette herlige søskenparet, Der de gleder seg til å kunne utfolde seg til neste sommer.

Emil og Lotta er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi disse kattene et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er : adopsjon@dyreneshus.no
Legg også ved ditt telefonnummer.

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/