fbpx

Bernadette

Bernadette er en herlig jente på snart 6 måneder. Hun har nydelig pels som er hvit som snøen, med en flott tigerhale og små partier med tigerpels på kropp og hode.Hun er kjempeglad i kos og hopper gjerne opp på fanget ditt og maler høyt.

Bernadette ligger på gulvet.

Klorestativet brukes aktivt, enten det er for å kvesse klørne eller leke. Hun synes også baller, fjærpinner og tunneler er veldig gøy. Når hun sover har hun ofte en fast plass å ligge på, gjerne litt i høyden. Hun pleier også å sitte i vinduskarmen og titte på livet i hagen.

Bernadette har vært i fosterhjemmet med sin storebror, og har vært den rolige av de to. Hun er svært tillittsfull til voksne, små barn er hun derimot skeptisk til.

Bernadette håper å få komme til et kjærlig hjem med mye kos og lek og et uteområde der hun kan nyte livet til sommeren.

Bernadette er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Bernadette et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535