fbpx

Kitty

Kitty er en vakker dame på 15 år som elsker å være midtpunktet. 

Kitty elsker mennesker, enten det er fostermor, gjester eller veterinæren. Hun kommer trippende med en gang, for hun vet godt at mennesker betyr kos, og kos er det beste som finnes. Har du en ledig hånd? Den kan brukes til kos! 

Vakre Kitty sitter på kloretårnet sitt.

Kitty er sosial, nysgjerrig og avslappet. Hun savner nok livet i naturen og forteller gledelig om hennes turer på utsiden. Innimellom synger hun også sanger om hennes ekspedisjoner. 

Kitty ligger på kloretårnet med den ene forlabben hengende ned, og den flotte halen også.

Kitty kan male. Og det så det rister i huset. Hun kan til og med male bare hun hører at hun har selskap. 

Kitty er en dame som foretrekker å være enehersker over slavene sine. Hun har behov for å være den store stjernen og et hjem hvor dette er mulig (uten andre dyr) vil være å foretrekke. Riktignok kommer hun overens med fosterhjemmets hund og katt, men som den divaen hun er fortjener hun all oppmerksomheten hun vil ha. 

Nærbilde av Kitty og hennes flotte løvemanke.

Kitty har en vakker pels og virker til å ta godt vare på denne selv. Hvis du tror silke er mykt så har du aldri kjent pelsen til Kitty!

Kitty er å se overalt i huset. Enten det er foran vinduet med lengselsfullt blikk, i sofaen, i senga, på kjøkkenstolen, inni dusjen eller på plassen til fastboende pus. 

De som får dele Kittys gylne år med henne er heldige, og det er Kitty og.

Kitty er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps # 54535