fbpx

Jesper

Jesper er en supersosial pus på 4 år som elsker alle han møter. Han følger helst etter deg overalt, og er alltid klar for kos. Han stikker stadig hodet innom zoomforelesninger og har blitt en veldig populær møtedeltager!

Næbilde av Jesper som ligger oppå en vask, han titter rett inn i kameraet.

Jesper er et aldri så lite matvrak, og blir veldig gira når det er middag. Selv om han er litt eldre er han veldig leken, og leker gjerne i timesvis i strekk.

Jesper ligger i en liten ball på sofaen og sover søtt.

Han ser etter noen snille og kjærlige mennesker som vil gi ham et for alltid-hjem. Han trenger et sted hvor han har gode utemuligheter, da det er tydelig at han savner dette og er klar for å komme tilbake til å utforske verden

Jesper er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er : adopsjon@dyreneshus.no
Legg også ved ditt telefonnummer.

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/