fbpx

Castiel

Kosebassen Castiel på to år er så lykkelig over å endelig kunne ligge inne i en varm seng og få så mye kos han ønsker seg. Han er en kosegris uten sidestykke, gnir seg i ansiktet ditt med full styrke mens han baker og tramper.

Han vil gjerne ligge oppå deg så han kan få masse kos og da maler i vei. Han liker å ha en egen liten babypute i senga som han kan ligge på og kose seg på inntil deg. Når han synes han har kost nok, legger han seg lengre nede i sengen eller i kurven sin.

Han merker fort når du våkner om morgenen, og da er han i full kosemodus igjen. Han er litt beskjeden inntil han blir kjent med folk, da møter han dem med et mjau og går i beina på dem og lurer på om de også kan gi han kos.

Han aksepterer til en viss grad andre katter, men trives best alene med sine menneskevenner, så han bør nok være alenepus og få all oppmerksomheten for seg selv.

Castiel er en en livsnyter og en bedagelig pus, han liker å ligge i vinduet å se på hva som skjer utenfor eller bare ligge i senga, nyte livet og spise litt god mat.

Leking er også gøy og innimellom og han tar noen lekerunder i full fart.

Snille, gode Castiel ble observert i månedsvis alene ute i skogen før han endelig ble fanget inn. Da han kom inn hadde han en skade i foten og et kutt ved øyet som nå er behandlet hos veterinær.

Han har derfor masse kos å ta igjen og søker en for alltid familie som vil elske å ha en bedagelig og kosete søtnos av en sønn, som er lykkelig over endelig å kunne få et permanent hjem.

Han ønsker seg også grønne jaktmarker hos sin nye for alltid familie, der han kan leke, sove, jakte og utforske når han har vært lenge nok inne til å få gå ut.

Castiel er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/