fbpx

Milo

Jeg heter Milo og er akkurat 3 mnd gammel. De som fant meg var litt usikker på bursdagen min, men da jeg var hos dyrlegen for første gang fikk jeg 12 mai som min helt egen dag.

Litt om meg:Alle som har møtt meg sier at jeg er helt nydelig! Jeg har sett meg selv i speilet og jeg er jo litt enig 😜Jeg ELSKER å leke. Hvis du har sånn som jeg kan løpe igjennom, sånn tunnel, er det det kuleste jeg vet! Også elsker jeg å leke med alt som finnes på gulvet. Pingpongballer fyker veggimellom og laserpennen jaktes hardt på!

Jeg er ikke noe særlig redd for vann. Hvis det drypper på meg så prøver jeg å fange vannet, men det er vanskelig!Jeg har en fosterkattesøster som jeg liker å plage. Tror hun blir litt lei av meg noen ganger for hun gjemmer seg høyt oppe i blant. Og dit kommer ikke jeg meg. Søvn trenger jeg også.

Jeg er veldig trygg og gløtter omtrent ikke på øynene engang om det skjer ting rundt meg. Sover jeg, så sover jeg. Det er veldig godt å få litt kos også. Da maler jeg kjempehøyt for å vise deg at jeg syns det er godt.

Noe annet jeg elsker er mat. Jeg har gått opp i vekt og det syns dyrlegen var kjempebra! Jeg spiser tørrfôr for små kattunger og på morgenen får jeg bittelitt våtfor. Det ELSKER jeg.Milo har godt av et hjem med en katt fra før. Han liker ikke å være alene. Han ønsker seg også en familie som har stor tumleplass for ham ute. slik at han kan få oppleve alt det spennende livet har å by på. Han gleder seg til å gå ut til våren og base i det grønne.Milo er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/