fbpx

Emmely

Nydelige Emmely er en veldig sosial, kosete og nysgjerrig frøken på rundt 1 år. Hun er liten av vekst og ser ut som en stor kattunge. 

Emmely ligger i sengen med hodet opp. Hun har halvåpne øyne og slapper godt av.


Hun elsker å få oppmerksomhet og ikke minst masse masse kos. Emmely synes det er så deilig å bli gredd med børste, eller bli klappet og klødd med to hender av gangen. Ingenting er bedre enn det.

Hun har innslag av tricolor i pelsen og som tricolorer flest vil hun være alenekatt og ha alle menneskene for seg selv. Hun er svært sosial og ønsker å være rundt mennesker og observere hva som skjer. Vil hun ha litt alenetid legger hun seg gjerne i sofaen eller i senga og ser på.

Emmely ligger på siden og ser opp.

Emmely er også glad i å leke. Den lille frøkna liker å prate og er ikke redd for å si ifra om hun er sulten eller om hun vil ha enda mer kos. På natta synes hun det er veldig fint å sove i senga sammen med menneskene sine nede ved fotenden.

Vakre Emmely ligger på en beige dyne og ser på oss med sin rosa snute med hvit krans, hvite poter og tigerpels.


Emmely er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/