fbpx

Choupette

Choupette er en godgutt og en vakker prins på rundt 1år som søker en snill eier han kan få mye kos og glede med resten av sitt liv. Han er en livsnyter og elsker å gå i dvale i senga eller ligge i vinduet og observere hva som skjer i nabolaget.  

Der ligger han og nyter livet og maler med dyp stemme. Ikke noe er bedre enn å få litt massasje og kløing hvor malingen til slutt går over i plystring og han reiser seg opp for å bake med forbeina. Ingen er lykkeligere enn Choupette når maten serveres, da kommer han trampende og gleder seg over hva som er på dagens tallerken gjerne med en liten laktosefri melkeskvett. 

Choupett ligger opp ned i sofaen og gnager på noe brunt.

Han sier aldri nei til lek, stangleker og ball er kjempegøy. Madnip og catnip er ekstatisk.  
Om menneskene har vært ute en tur kommer han og hilser deg i døra og vil gjerne ha litt kos da. Ellers søker han oppmerksomhet og kos når behovet melder seg i mellom soveøktene og observasjonsposten han har i vinduskarmen. Synes han det er tid for litt mat kommer Choupette bort til deg og forteller med et lite mjau at skåla er tom for godsaker. 


Choupette ser ut som en liten isbjørnunge men har grå ringer på halen. Hvite katter er spesielt sårbare for solen, derfor er det viktig at han smøres med solkrem for katter, på ører og partier med mindre hår eller holdes inn når sola står høyest. 

Her får han kos og en hånd synes.

Choupette kan være alenekatt hos noen som vil ha en bestevenn å nyte livet med, men han synes også det er gøy å leke med andre katter. Når han møter en ny katt kan han frese litt i begynnelsen men han er nok mest bekymret for at de skal spise opp alt våtforet han liker så godt. 🙂

Når det så kommer frem ekstra våtfor og godbiter, tar det ikke lang tid før det er ganske greit med en kattevenn i huset som han også kan leke med eller se ut av vinduet sammen med. Choupette ble ganske trist når hans forrige lekekamerat dro av gårde til sitt for-alltid hjem.

Han er ikke vant med hund. Barn går fint, gjerne litt eldre.

Choupette ligger i toppen av trappen med den fine halen sin foran seg.

Han ønsker seg også grønne jaktmarker hos sin nye for alltid familie, der han kan leke, sove, jakte og utforske når han har vært lenge nok inne til å dra ut.

Choupette er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/