fbpx

Trixie

Trixie er en hunnkatt på ca 7 år. Hun er en skikkelig silkepus med myk personlighet og fantastisk myk pels.

Trixie har vært lenge i fosterhjem fordi hun er en skvetten og veldig forsiktig type. Det er nok livet som hjemløs som har lært henne å ikke ta noen sjanser. Til tross for dette er hun tvers i gjennom god og snill og en skikkelig kosepus. Hun elsker å bli klødd og børstet. Hun har ikke helt forstått ennå at menneskefang er et sted å legge seg, men hun hviler gjerne hodet sitt i hånden din eller gir deg snutekyss.

Trixie liker også å leke når energinivået er høyt, gjerne på morgenen og kvelden. Hun er en dronning med ball, og favoritten er å løpe etter små baller som hun kan dempe og «pote-drible» rundt. «Under teppet leken» er også spennende. Mennesker i full høyde som veiver med pinneleker kan få henne til å skygge banen.

Trixie er mest komfortabel når mennesker setter seg ned og ikke rager over henne. Hun er en stille katt som veldig sjelden mjauer for å få oppmerksomhet. Hun sitter heller og venter på deg, eller går rundt for å sjekke hvor du er blitt av.

I fosterhjemmet har Trixie blitt sosialisert med fostermamma, fosterpappa, et barn på 10 år og en sprek kattepasser på snart 90 år som mener at Trixie er redd for stokk, så kanskje hun er blitt jaget eller slått. I fosterhjemmet var fosterpappa skummel veldig lenge. Det kan virke som hun er mest skeptisk til store mennesker, eller kanskje er det menn. Barn går fint så lenge de er rolige. Hun kan gå fint sammen med andre katter.

Trixie har fortsatt trang til å gjemme seg for fremmende og alt som kan virke skummelt, men dukker som regel fort opp igjen. Hun har hatt stor utvikling det siste året, og det skal stadig mere til for at hun rømmer unna. Hun vil nok fortsette med å blir enda tryggere med tiden hos e snill og tålmodig familie som gir henne tid. Hun trenger fortsatt sitt eget lille fristed i huset hvor hun føler seg helt trygg (kattehule, eller for eksempel under sofaen) og kan ta seg en «time out» fra omgivelsene, noe hun pleier å gjøre noen timer hver dag. Ellers liker hun å ligge i godstolen, eller på et saueskinn, og hun er veldig glad i varmeovnen om vinteren.

Trixie er enkel i matveien og liker best tørrfor og tørrsnacks. Livet om utekatt har satt noen spor, så hun mangler en hjørnetann og har et øye som renner litt, men det virker ikke å plage henne og hun har et uttrykksfullt blikk.

Trixie ønsker seg et hjem der hun etterhvert kan få gå ut i hagen og kose seg.

Trixie er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/