fbpx

Elvis

Elvis er en nydelig rød tigerkatt på 2 år. Han er en aktiv og kjærlig hannkatt. Når du kommer hjem møter han deg alltid i døra med mjau og blinking. Han legger seg ned på gulvet, går med potene i lufta og ruller rundt og venter på kos. 


Han er alltid klar for å leke og får ofte «zoomies», der han løper rundt og herjer litt. Han viser seg å være flink å forstå ulike «kommandoer» som kos, mat og nei.

Han er en luring. I tillegg er han en veldig matglad gutt. Han har hatt en episode der han brøt seg inn i snacksposen som var i en hylle og storkoste seg med godisene. 
Han er en veldig morsom og tillitsfull katt som bringer mye glede og kjærlighet. 

Elvis er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/