fbpx

Suzy


Suzy er en veldig snill og god pus på 2 år. Hun ble funnet i en kaningård og fikk litt mat rundt omkring, men heldigvis kom hun inn til oss i Dyrenes Hus.

Hun er kjempeglad i mat og spiser som en gravemaskin. Hun spiser opp smitt og smule og skufler det i seg. 🙂 Kanskje ikke så rart når en har levd ute og hatt sulten i magen veldig ofte.


Hun er en veldig morsom og sosial pus. som er litt skeptisk til andre katter. Nå søker hun en god og snill familie som har masse mat og kjærlighet å gi henne. Hun ønsker seg også et hjem der det er hage eller store grønne områder som hun kan utforske etterhvert.


Suzy er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/