fbpx

Kim

Kim er en 1,5 år gammel hannkatt med store, gråbrune og hvite striper i pelsen og en hvitgrå mage.

Han er en veldig omgjengelig pus og hilser og koser med alle uansett hvor godt og lenge han har kjent dem.

Kim er også veldig nysgjerrig liten pus som har mye personlighet. Han har mange rare sovestillinger og du finner han i de morsomste konfigurasjoner. Han er en søt liten godpus som er sosial, nysgjerrig og leken. Nå søker han et for alltid hjem der han kan få gå ut i det grønne og lukte på blomstene. Han er ikke vant med andre katter eller barn.

Kim stå med forlabbene på et armleneti en grønn velourstol, og titter ut av et kjellervindu som er over han til høyre. Han har tigerstripet pels og langåret hale.

Kim er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/