fbpx

Clyde

Jeg heter Clyde og er en ti måneder gammel spretten, tillitsfull og glad gutt som elsker å leke. En snor som forsvinner under en fillerye eller rundt et hjørne er spennende. Baller og lekemus er også skikkelig morsomt.

Clyde ligger på en grå sofa med et 
 offwhite ullpledd  med frynser over den ene ryggputen og med en hvit pute bak seg. han ser mot kameraet. Han er hvit på buken, labbene  og under øynene, ellers har han sort pels på hale, rygg, ører, hodet og en sort flekk på underkjeven. Gule vakre øyne.

Jeg kommer gjerne en tur opp på fanget ditt, men jeg har mest lyst til å leke, så ennå har jeg ikke ro til å bli der så lenge. Jeg er ganske nysgjerrig, står det en skapdør åpen vil jeg gjerne sjekke hva som er i skapet.

Clyde på ryggen lekende med en snor på en blåtonet fillerye.

Fostermor sier at jeg har et fantastisk godt lynne, at jeg er supersnill og at jeg er en malemester. Hun sier at den eller de som adopterer meg er veldig heldige!

Clyde i vinsusposten , han ser mot kameraet og bak han er en stålfarget persienne trukket helt ned.

Jeg bruker kattedoen hver gang, kvesser klørne på klorestolpen som jeg skal og jeg er flink til å vaske meg selv.

Jeg er en sosial kattegutt som helst vil være der flokken min er.

Jeg er kastrert, chippet og har fått min første vaksine.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/