fbpx

Chamonix

Jeg heter Chamonix og blir 3 år i oktober.

Jeg har bodd mye av livet mitt ute. Når jeg først flyttet i fosterhjem var det derfor ganske skummelt, men jeg har etterhvert funnet meg til rette. 

I fosterhjemmet er det også en annen katt som jeg har blitt veldig glad i. Derfor håper jeg at mitt nye hjem også har en katt fra før av som kan bli min nye venn.

Jeg er glad i å leke, både med katteleker og med min nye kattevenn. Jeg er veldig glad i mat, og ønsker masse kos. Allikevel er jeg fortsatt litt redd og trenger at du tilnærmer deg meg rolig. Jeg liker heller ikke å bli løftet. 

Jeg ønsker meg et for alltid hjem som er tålmodige med meg og gir meg den tiden jeg trenger for å bli trygg. Jeg ønsker et rolig hjem, uten små barn.

Jeg gleder meg til å en gang i fremtiden kunne løpe ute igjen, jeg er veldig nysgjerrig og gleder meg til å kunne utforske mitt nye nabolag. Men enn så lenge setter jeg veldig pris på å sitte i vinduskarmen å se på fuglene og det som skjer utenfor vinduet. 

Håper du har det rette hjemmet for meg!

Jeg er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/