fbpx

Reservert – Fineste Einstein

Einstein er en ordentlig godhjertet og snill gutt, med mye kjærlighet å tilby! Han elsker å få kos og oppmerksomhet, og vil helst sove ved siden av deg i sengen din. 

Einstein ble tatt inn i varmen i mars, etter å ha lurt seg unna fellen et par ganger. Det var tydelig at han hadde levd et ganske så tøft liv ute, for han var syk og pelsen var full av floker og skitt. Hos veterinæren fikk han en stilig løveklipp og medisiner. Veterinæren kom også fram til at han er omtrent to-tre år gammel. 

I fosterhjemmet var det mye kos og god mat å få, og det tok ikke lange tiden før han ble frisk og rask, og trygg på fostermor. Den fine personligheten hans blomstrer mer og mer fram for hver dag som går, og det er umulig å ikke bli glad i denne godgutten!

Einstein synes at det er litt skummelt med nye mennesker og katter, men med litt tilvenning, tid og tålmodighet, blir det bra! I det nye hjemmet sitt må han få lov til å ta ting i sitt eget tempo, og få en trygg plass hvor han kan trekke seg tilbake om han ønsker det – gjerne på et pledd under sengen eller i en hule. 

Ellers liker Einstein å sitte i vinduskarmen og titte ut, og gleder seg stort til å få komme utendørs igjen i sitt nye hjem. Han er en matglad fyr som liker både våtfôr og tørrfôr, helst med litt variasjon i smakene. Når han hører at det rasler i godteposen rekker du ikke å blunke før han står klar til å ta imot godiser. Han har ikke helt skjønt poenget med disse rare kattelekene ennå, og vil heller at du skal kose med han når du prøver å leke. Men dette er noe han finner ut av etterhvert, så lek oppfordres selv om han virker uinterresert.

Fineste Einstein fortjener det aller beste og må få komme til et hjem hvor han kan få nettopp det. ❤️