fbpx

Carro

Nydelige Carro er en liten tricolorjente på 2 år. Hun veldig nysgjerrig og kommer fort frem for å se hva som skjer. Hun elsker å sitte i vinduet og følge med på utelivet. Hun liker veldig godt kos, men det må være på hennes premisser.

Carro er en forsiktig katt. Hun er ikke glad i for mye støy og gjemmer seg bort hvis det blir for mye bråk rundt henne. Fosterhjemmet tror at med tålmodighet kan Carro bli en skikkelig kosekatt, da hun gir veldig mye av seg selv.

Carro bør bo i et hjem hvor hun har gode utemuligheter. Hun vil trives best hos et rolig par uten barn eller andre katter.

Carro er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Våre omplasseringsklare katter: https://dyreneshus.no/category/dyr/katt/