fbpx

Gråpusen Lucy

Lucy fyller er en nydelig grå pus som blir 6 år i februar. Til tross for at hun ikke er en veldig ung katt lenger, er hun fortsatt nysgjerrig og leken.

Lucy elsker å sjekke alle åpne skuffer og å løpe ette hårstrikker. Det er hennes yndlingsting å gjøre. Det er et par timer om dagen med aktivitet, ellers nyter hun å sove 🙂

Favorittstedet hennes å sove på er på sofaen. Derfra kan hun sjekke om fostermor fortsatt jobber eller er klar for å leke, eller kanskje om det vanker noe godt å spise på. Hun er en rolig kosepus og er sosial med de fleste etter et par minutter. Hun er litt var på barn og liker at ting blir gjort på hennes egne prinsipper. Men hun er flink til å kommunisere om noe ikke faller helt i smak. 

Lucy trenger litt alenetid innimellom, men hun søker oppmerksomhet også. Hun vil trives godt sammen med en rolig person som er tålmodig med henne, eller hos et voksent rolig par. Hun gir masse kjærlighet tilbake for den rette. Hun ønsker seg et hjem der det er mulig å gå ut til sommeren.

Lucy er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.