fbpx

Rocky

Rocky en gutt på snart 4 år og er verdens snilleste pus. Han elsker lek og kos og vil helst ha selskap.

Rocky er hektet på Dreamies med kyllingsmak, og favorittvåtfôret er Purina.
Av TV foretrekker han NRK, og aller helst naturprogrammer. Yndlingsleken hans er en liten mus på en lang stang. Den har virkelig fått gjennomgå!

Rocky sitter ikke på fanget, men elsker å bli klappet mens han står på gulvet eller oppe på noe. Han holder deg med selskap i sofaen og hopper opp i sengen din om natten om han får lov. Rødhårede katter er kjent for å være llitt bedagelige, men Rocky er liten, sprek og aktiv som bare det. Ja, utenom de 16 timene i døgnet han sover på sine forskjellige favorittplasser.
Han har vært fostermors vekkerklokke hver morgen klokken 06:00.

Rocky trenger et rolig hjem med voksne mennesker som har mye tid, kjærlighet, tålmodighet og stabilitet å gi til ham.

Fostermor forteller at det har virkelig vært et privilegium å få være denne vesle prinsens utvalgte fosterhjem. Hun kunne ikke ha hatt et bedre selskap i disse koronatider.

Til dere som vil adoptere en pus sier hun: Du finner ikke noen bedre pus enn Rocky.

Rocky er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.