fbpx

Hyggelige Hacker

Familiekatten Hacker søker etter sitt for-alltid-hjem. Hacker bodde i en pappeske bak en kiosk på en golfbane i Asker før han kom inn til oss. Det viser seg at han har hatt flere hjem før denne pappesken, og han har blitt flyttet en del på. Nå håper han å finne en plass hvor han kan bli en del av familien.

Hacker er en veldig kosete gutt på 4 år. Han liker godt å ligge i fanget til fostermor, han maler høyt og knar for å vise at han trives. Når han ikke ligger i fanget ligger han gjerne så lang han er i sofaen, da tar han fort opp litt over en hel sofapute.

Hacker liker godt å leke med fosterforeldrene sine, da helst med en fjærleke på stang. Han hopper høyt for å fange den. Han er veldig glad i våtmat og godteri. Han kan prate litt når han ikke har fått oppmerksomhet på en stund, men bare for å si ifra at han enda er her. Han er en veldig tålmodig og snill katt.

Hacker er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.