fbpx

Pachino

Pachino på 7 måneder er en spretten og kosete fyr. Han har gråpels og de vakreste gulgrønne øyne. Han elsker å leke med leker som flyr gjennom luften og kommer opp i sofaen for å be om kos.

Han liker ikke å ligge på fanget men ligger helst inntil menneskeflokken sin.
Pachino vil kose på sin egen måte ved å vri hodet rundt mot hånden din slik at han har full kontroll på hvor han blir klødd.

Han nyter å bli strøket på magen og plopper ofte ned på sofaen med potene i været for å si fra at han er klar en koserunde. Ellers så elsker denne gutten godbiter og snop. Han kommer løpende når han hører det knitre i en pose eller når vi roper på han.

Pachino er sosial og går veldig godt overens sammen med de andre kattene i fosterhjemmet sitt. Han er ikke så interessert i verden på utsiden av vinduet akkurat nå og kan fint være innekatt, men vil helst ha muligheten til å utforske verdenen når han en gang fatter interesse for alt det spennende som finnes der ute også. Pachino søker en familie uten små barn

Pachino er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne kattene et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.