fbpx

Freja

Freja er en nydelig liten jente på 5 år. Hun elsker å ligge i vinduskarmen og følge med på det som skjer der ute. Hun er også glad i å ligge på sofaen sammen med fostermor og få masse kos av henne.

Freja koser seg på sofaen

På kvelden får hun lekeraptus og løper rundt. Hun er veldig glad i å leke med ball, gjerne en ball laget av garn. Alt som beveger seg og er lite, er spennende.

Det beste hun kan få av mat er kokt sei. Når hun får dette så koser hun seg ordentlig – Freja er leken, nysgjerrig og kosete og hun vil trives best hos en familie uten barn.

Freja er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.