fbpx

Kosejenta Pimento

Fosterfamilien har aldri møtt en katt som er så hengiven som ett år gamle Pimento er.
Hun elsker mennesker men skvetter ennå litt av lydene og bevegelsene de lager.

Portrett av Pimento som ser rett inn i kameraet, hun har hvit krage og er hvit rundt snuten og opp mellom øynene. Resten av kroppen er tigerstripet og hun har vakre gule øyne og en nydelig rosa nesetipp.

Pimento kan nesten ikke få nok kos og hun maler høyt når du koser med henne.
Hun kommer opp i sofaen for kos og liker å sove inntil deg. 

Pimento sitter i sofaen og ser rett på oss med sine vakre gule øyne. I bakgrunnen skimtes  litt av leiligheten og 2 stearinlys på en hylle.


Selv om Pimento er voksen så er hun leken som en kattunge. Kulebanen på gulvet og strikk-musa i døråpningen får stadig gjennomgå. Ekstra gøy er det når menneskene leker med henne.  Hun går veldig godt sammen med andre katter og litt eldre barn som ikke er så bråe i bevegelsene og harde i klypa. Hun går godt sammen med barn som rolige og vant med dyr. Pimento har knyttet seg til katten Elena som også bor fosterhjemmet. Elena er skeptisk til kos så de har utfylt hverandre helt perfekt.


Pimento er en middels stor katt med korte bein. Hun har en søt liten ting hun gjør; hun legger halen over ryggen og pirker seg selv i bakhodet med haletippen.

Pimento er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.