fbpx

Kosete Mjauritz

Mjauritz er en kjekk gutt på 6 måneder, og fortsatt en spretten kattunge.

Han synes det er fantastisk når lekepinnen tas frem, men trives også i lek på egenhånd. Han elsker kos, og viser dette med høylytt maling, stanger hodet mot deg, og noen ganger legger seg på rygg for kos på magen.

Mjauritz ligger på ryggen på gulvteppet og får kos.

Mjauritz hilser på nye ved å gni seg mot bena deres, og lar seg villig bli klappet og kost med. Han liker å holde seg i nærheten av sine kjære, og ha oversikt over hva som skjer og hvor alle er. Han er en aktiv og spretten krabat, og kan innimellom virke klumsete.
Kort sagt er Mjauritz en storsjarmør som glir rett inn i hjertet ditt!

Mjauritz er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.