fbpx

Fine Porscha

Nydelige Porscha er en jente på 3 år. Da Porscha kom til sitt fosterhjem med 4 kattunger å passe på, var hun veldig skeptisk til mennesker men gjorde en fantastisk innsats som mor.

Hun gav ungene masse kjærlighet og passet på at de spiste og vasket seg,
så denne jenta er moden og ansvarfull.

Når kattungene flyttet ut av huset begynte Porscha bli nysgjerrig på menneskene i huset.
Hun fulgte etter de og ville vare i samme rom og bli en del av gjengen på avstand.

Etter flere måneder med favoritten «liquid snack» turte hun til slutt å få kroppskontakt.

Etter dette gikk det fort for henne å bli en skikkelig kosejente! 

Porscha leker gjerne for seg selv med baller i alle størrelser og farger, og de må gjerne lage lyd. Det er også veldig spennende når mennesker hjelper til å kaste dem av gårde.

Favorittplassen er på sofaen midt i huset hvor det er godt å observere alt som skjer, samtidig som det er en myk og god plass. Det beste hun vet er når vi kommer å koser med hennes i denne trygge sonen. Hode mot hode er nøkkelen til å vinne hennes tillit.
Da maler hun med det samme så høyt hun kan.

Porscha synes det er deilig å bli klødd på hodet, under haken, på magen, bak ørene. I ren nytelse kroer hun føttene og viser sin takknemlighet ved å gi deg et bløtt kyss (slikk) og gni hodet mot deg. Etterhvert kommer hun seg opp på fanget men hun liker ikke å bli båret.
Hun er heller ikke så glad når det skjer masse i rommet som virker farlig.
Samt høye lyder og mange mennesker.

Men når du forsiktig nærmer deg smiler hun med øynene og  møter deg med den mest sjarmerende blikk når man kommer hjem fra jobb.

Porscha er verdens snilleste. Hun er aldri aggressiv, klager ikke og klorer ikke på møbler. Det beste for henne er et rolig hjem fordi hun er en forsiktig jente som trenger ro for å bli trygg, men når du vinner hennes tillit blir du kjærlighetsbombadert!

Porscha er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.