fbpx

Alma

Alma er en folkekjær katt på 4 år som er glad i oppmerksomhet.
Hun følger etter oss overalt og er pratsom og gir fra seg mange koselige koselyder. Det hun liker best av alt er kroppskontakt og kos!

Det er ikke vanskelig å tilfredsstille henne med kos og hun har den herligste, mykeste pelsen. Hun er glad i våtfor og er ikke sjenert for å be om det hun ønsker. Når det kommer til leking er hun ikke den som løper rundt mest, så baller som hun kan jage etter er ikke det mest interessante. men hun er veldig glad i fjærpinner. 

Alma er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.