fbpx

Mister

Mister er en herlig pus på 1 år. Han har med tiden blitt veldig trygg på folk og vil gjerne være der ting skjer. Han følger gjerne etter deg der du går og ligger gjerne på dørstokken og venter på deg når du er på badet.

Han er også veldig glad i kos og tar man frem hånden gnir han seg ofte inntill den og maler høyt. Han legger seg ofte ned og viser frem magen sin og forteller at han vil ha mer kos. Siden han er kattunge er han veldig nysgjerrig og leken.

Det aller morsomste for Mister er å leke med ting i tråd.
Han er utrolig morsom å se på når han hopper rundt for å prøve å få tak i leken.

Han har møtt fremmende ved to anledninger og har ikke blitt skremt av dette. Da kommer han bort og hilser etter en liten stund. De siste 2 måneder har han bodd sammen med en annen hannkatt og de har kommet veldig godt overens.

Om adoptivhjem har katt fra før er det nok ikke noe problem for Mister mischief.

Mister er ID-merket, vaksinert og kastrert.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem. 

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.