fbpx

Hedvig

Hedvig, populært kalt Hedda er adopsjonsklar og ønsker å finne sitt nye hjem.

Hun er en søt jente på 25 uker, en nydelig og sjarmerende frøken som har gjort veldig inntrykk på sine fosterforeldre. Til tross for at hun er en kolonikatt så har hun gjort meget store fremskritt på de få måneder hun bodd hos de.

Man ville aldri trodd at hun er oppvokst på gata fordi hun nå er så trygg. Og hun er glad i alle mennesker. Hun er veldig sosial og liker å leke med fosterfamilien og kan underholde seg selv en god stund.

Hedda er veldig glad i kos og vil gjerne ligget i fanget ditt. Når hun ønsker å være alene ligger hun på sin favorittpute i vinduet og titter på alt utenfor.

Hun sprer mye glede og kjærlighet i hjemmet og det blir et tomrom etter henne.
Hun vil bli savnet stort av fosterfamilien, men de som får adoptere henne er heldige.

Hun er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.