fbpx

Lille Ullajenta

Vakre heldige Ulla på 3 år og 8 mnd.

Ulla ble fanget inn av Sommerkatten og er en av de heldige kattene, til tross for at hun har opplevd mye vondt og traumatisk.

Du kan lese mer om historien hennes under.

Hvordan er Ulla: Ulla er veldig tålmodig, hun har vært fantastisk med barna sine og hun har en veldig fin personlighet. Hun har blitt husvarm og elsker nå kos, spesielt på magen og under haken. Hun sier i fra om det blir for mye ved å legge en pote på hånden din og sier høflig nei.

Hun ligger på foten av sengen og sover, og kommer opp på sofaen for å ta sine powernaps og få selskap med deg. Med nye mennesker er hun ennå litt forsiktig, men varmer fort opp til de også. Hun må bare få den tiden hun behøver, så kommer hun til deg.

Hun har mye lek i seg, og har lekt mye sammen med barna sine, og hun elsker stoffmus og fjærleker. Disse lekene viser hun stolt frem.

Ulla har et skjønt vesen og er en tålmodig sjel. Nå ønsker hun seg et trygt hjem. Hun kan passe i en familie uten barn, eller hos et par. Hun ønsker seg muligheten til å gå ut etterhvert og nyte livet i solveggen, og få snuse på alle luktene rundt huset.

Det hun gjør nå er å sitte i vinduet, følge med og drømme om grønne enger.

Historien til Ulla: Ulla ble funnet i en leilighet med bortimot 30 andre katter. Eier hadde et kattehold som ikke var optimalt. De hadde gått tre uker uten tilsyn. Det var ingen som hadde gitt de mat eller stell. Ikke ferskt vann eller kos. De hadde nok drukket fra doskålen for å overleve de tre lange ukene.

Katteholdet var flere måneder tidligere blitt rapportert til Mattilsynet, men intet ble gjort før Sommerkatten reddet ut alle kattene og fordelte de på andre organisasjoner inkludert Dyrenes Hus. Ulla var en av de tynneste, vi visste ikke hvordan de ville gå med henne. Når vi fikk henne var hun blodig og hadde uten tvil kjempet for maten og kjempet for å overleve. Det er i det hele tatt et under at Ulla og de andre kattene klarte seg alene så lenge. Vi brukte en uke på å vaske og stelle henne før vi fikk omplassert henne i et godt fosterhjem.

Hun var sky og engstelig og gjemte seg på dagen. Om kveldene kom hun frem og spiste, og sakte helet sårene hennes seg. Etter kort stund kom det en overraskende beskjed fra fosterhjemmet om at Ulla spiste veldig mye, og de trengte mer tørrfor. Den lille jenta, har hun allerede nesten spist opp en hel sekk med mat? Litt etter dette kom det ny beskjed om at hun begynte å bli tykk. Vi valgte å sette Ulla på restriktiv diett og tenkte at det var traume hun hadde opplevd som gjorde at hun slukte maten, stakkars lille Ulla var redd for å gå uten mat og ha sulten gnagende i magen. Etterhvert forsto vi det, eller rettere sagt fosterhjemmet så det og fortalte oss om symptomene de så.

Ulla hadde båret på en hemmelighet, Ulla var drektig! Stakkars jenta spiste for flere, og vi som hadde bedt de porsjonere maten hennes! Den 30 juni fødte Ulla 4 små sunne nøster i garderobeskapet til fosterforeldrene sine.

En liten tigerjente som kalles Vilde, Solan som er sort med hvit stripe opp på snuten, langhårede Sorte Elias med en liten hvit flekk i ansiktet og langhårete Sondre som var sort med hvitt bryst. Ullamor og hennes små kan du se på instagram. De har det bra nå, de har etterhvert flyttet til sine nye hjem og har det godt og trygt.

Barna til Ulla som har flyttet ut.

Dette endte heldigvis godt for Ulla, og hun ble tryggere og tryggere for hver dag. Ulla er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Vil du gi denne jenta det gode hjemmet hun fortjener? Send e-post til: adopsjon@dyreneshus.no