fbpx

Panther

Panther er en leken pus som er glad i selskap og oppmerksomhet.

Panter ligger på gulvet med ansiktet mot kameraet. En grønt tråd som han har lekt med ligger ved siden av han.Panther er helt sort men gule øybe.
SONY DSC

Han er 5 år, spretten og har masse energi til å jage rundt med lekene sine. Panther er også glad i kos. Han liker å bli strøket og klødd, selv om han oftere vil leke enn å bli kost med. Han legger seg gjerne ved siden av deg, men ligger foreløpig ikke på fanget.

Panter sittter og ser ti høyre, han er sort med gule øyne. Kroppen ses fra siden og hodet er snudd til høyre og ser litt utenfor kamera.
Vakre Panther, den fødte modell.

Han er en veloppdragen pusegutt som gjør fra seg der han skal og begrenser kvessing av klør til kloretårnet sitt.

Han kan godt bli båret en liten stund, og går fint inn i transportburet.
Panther trenger et hjem hvor han har muligheten til å gå ut. Nå som han har vært nødt til å holde seg inne sitter han ofte ved vinduet og ser lengselsfullt ut, og spør igjen og igjen om ikke han kan få ta seg en tur ut han også.

Sannsynligvis har Panther fått være utekatt tidligere, og det vil han nok helst bli igjen. Panther har bodd sammen med litt større barn nå, og går veldig fint sammen med barn. Likevel trenger Panther at barna som han bor sammen med respekterer ham når han har fått nok kos. Når det kommer til lek derimot blir Panther så godt som aldri lei.

Hvis Panther ønsker litt privatliv finner han seg et rolig sted en liten stund. Han får plass i den minste sprekk, før han kommer tuslende tilbake for å være sosial igjen en liten stund etter.

Den som får gleden av å adoptere Panther kommer til å få en hengiven og sosial følgesvenn som møter en hver morgen med ønske om å bli klødd og leke litt før frokost.

Panther er ID-merket, kastrert og vaksinert.

Ved interesse, send e-post til : post@dyreneshus.no