fbpx

Skjønne Christmas

Skjønne Christmas med den silkemyke pelsen ønsker seg et for-alltid-hjem.

Katten Christmas ser rett inn i kamera. Nærbilde. En katt med sort maske og nydelige ravgule øyne med et skjær av oransje og en anelse grønt. Nesepartiet, snute bryst og kjaker er dekket av hvit pels. Hun har litt rufsete ører som vitner om hennes harde fortid.

Christmas er en godt voksen dame som har vært lenge hos Dyrenes Hus fordi hun var engstelig og hadde et hardt liv ute bak seg. Med tålmodighet og tilvenning knakk hun til slutt koden, og hun viste seg å være verdens mest takknemlige kosejente!

Hun gir så mye glede, og er utrolig glad for både kos og lek.

 Christmas elsker å bli klødd på hodet, og synes børsting er deilig. Hun kommer gjerne og setter seg helt inntil fostermor og kikker på henne med store vakre øyne. Og for noen øyne, de er ravfargede i dyp gul med partier av varm oransje og et snev av grønt. Man hører godt at hun koser seg med selskap, da hun maler og småprater.

Christmas ligger på en hvit skinnfell og sover. Hun hviler hodet på potene og ser veldig tilfreds ut.

Om dagen tar hun seg gjerne et par gode lurer og krøller seg sammen på et teppe i sofaen. Hun liker også godt å sitte i vinduskarmen og se på livet utenfor.

 Christmas synes lange tråder er spennende og det er gøy å leke med de. Når fostermor kommer hjem kommer hun ofte henne i møte for å hilse på. Det er alltid koselig å bli møtt av lille Christmas.

 Christmas ønsker seg et rolig for-alltid-hjem som kan gi henne tid på å bli trygg, og ønsker gjerne å bo sammen med en enslig eller et par.

Christmas er ID-merket, helsesjekket, kastrert og har fått sine vaksinasjoner.

For interesse ta kontakt på : post@dyreneshus.no