fbpx

Vakre Ajax

Ajax er en herlig og omgjengelig hannkatt på 2 år, som med sitt vakre vesen og øyne kan sjarmere enhver i senk.
Hans flotte personlighet kommer frem med en gang der er noen som gir han oppmerksomhet. Helst i form av kos eller lek- og gjerne med en fjærpinne som han kan holde på med i timesvis. Hva er vel mer spennende enn å leke med fjær?

Ajax vil nok bli en fantastisk jeger den dagen han kan få gå ut og nyte litt av det « utelivet « har å by på. For som nr. 2 i rekken å leke med, foretrekkes små lekemus.
At han også er en meget sosial katt viser seg i form av å ligge tett inntil matmor og matfar i sofaen- eller i fotenden av sengen. Dette synes Ajax er kjempestas, jo mer oppmerksomhet, desto bedre er livet.
Mat er han også glad i. En svært takknemlig pus som sitter pent og venter til fatet er servert. Torsk, sei, vom eller våtmat i saus går rett ned, men han bruker god tid da dette er en pus som vet å nyte maten.

I Ajax får du/ dere en fantastisk følgesvenn.
Han kommer ferdig kastrert, ID merket, hatt alle helsesjekker og vaksiner.
Ormekurbehandling er fulgt opp hele veien.

Er du / dere Ajax sin nye familie ?

Send Mail til post@dyreneshus.no