fbpx

Skjønne Elling

Elling kom til fosterhjemmet i starten av november etter å ha blitt funnet ute tidligere på høsten. Han var veldig redd og sky i starten og følte seg tryggest i senga si. Gradvis har han funnet seg til rette i huset og blitt trygg i familien. Har lært seg å sette pris på både varmekabler i gulvet og tilgang på sofaen.

Elling er en ekstremt avslappet katt og elsker å slappe av, gjerne samtidig som han blir klødd eller klappet. Han vil gjerne bli klødd i timesvis og det skal ikke mye til før han maler høylytt. Gir tydelige tegn når han ønsker å bli løftet opp eller bli kost med, da kommer han smygende langs veggen eller sofaen og forventer da oppmerksomhet. Dagens høydepunkt er på kvelden når barna har lagt seg og matmor setter seg i sofaen for å se TV, da er det ikke mange sekundene før elling også er på plass i sofaen. Men elling er som katter flest, han bestemmer selv når han vil og hva han vil.

Elling fungerer godt med barn. Han liker godt å leke med tråder eller å forsøke å fange lysstråler. Veldig behagelig og rolig vesen. Har enkeltdager hvor han er fullstendig matvrak.

Elling bør komme til en familie som har mulighet til å bruke tid på han og gjøre han enda mer selvsikker og trygg sammen med mennesker. Han er veldig rolig og kjælen.