fbpx

Skjønne Cirina

NAVN: Cirina
ALDER: 1 år
Helsesjekket, kastrert, ID-merket og vaksinert.

BESKRIVELSE:
Cirina er en skjønn og sprek liten pusepike på litt over 1 år. Hun kom inn til Dyrenes Hus, og fødte 6 små kattunger i fosterhjem. Kattungene er nå alle er adoptert, og det er Cirinas tur til å finne sitt nye for-alltid-hjem.

Cirina er en veldig morsom katt som elsker lekemusene sine, og at du leker med henne. Hun elsker å være rundt oss mennesker- og søker ofte etter kos og oppmerksomhet. Cirina går godt inn i en barnefamilie, da jo mer oppmerksomhet, jo bedre. Hun legger seg gjerne godt tilrette i sofaen eller på sengen når matmor oppholder seg der. Hun søker varme og trygghet til stadighet. Cirina har en nydelig pels, og når det er børsting på gang, er også ekstra male-lyder å registrere:-)

KONTAKT:
Er du/dere Cirinas nye for alltid-hjem?
Send mail/ forespørsel om Cirina til: post@dyreneshus.no.