fbpx

Skjønne Eden

Eden

Eden er kjærlighet i en pelsklump. Hun kom til oss tillitsfull, men litt redd, med sine to små barn. Hun skjønte fort at vi var der for å hjelpe, og vi fikk passe på de to små mens hun kom til kreftene. Bare noen dager etter at den lille familien kom til oss, tok Eden til seg 5 foreldreløse småtasser. Etter noen minutter behandlet hun dem som sine egne.

Hun er blitt veldig trygg på mennesker, og er ikke redd når det kommer inn mennesker hun ikke kjenner. Aller helst liker hun å ligge i nærheten av matmor for da kan hun sove stille og samtidig få masse kos. I tilegg går følger hun fint etter beina til matmor, i tilfelle det er en snopebit å få.

Hun er en dame som vet hva hun liker og sier bestemt i fra til hun får det som hun vil. Soverommet skulle være en kattefri sone, men Eden likte ikke å være alnene, så nå sover hun med beina til matmor og matfar. Matmor har gitt henne masse god mat, men om hun ikke får den sausen hun liker ser hun bare opp og lurer på hva hun skal med det du satte frem. Tørrfor og vann er hun veldig glad i.

Hun kan bli fornærmet, i noen timer hvis du ikke gjør som hun liker, men hun kommer rundt etter en liten stund for å få kos igjen. Da maler hun fornøyd og koser med teppet sitt. I tillegg har hun sluppet inn en herlig hankatt som trengte tak over hodet. Hun er nysgjerrig på han, og vil så gjerne leke. Han fikk lov til å komme inn uten krangling og fresing, Eden er glad for å ha en likesinnet venn.