fbpx

Silkepusen Oliver

Nydelige Oliver på 6 måneder ble funnet et par mnd tilbake på et avfallsdeponi sammen med sin bror. I dag har han blomstret opp til å bli en meget nysgjerrig, og ikke minst en kosete og kjælen gutt. Han søker ofte etter armkroken, eller legger seg på fanget og forlanger kos og oppmerksomhet. En lun og trygg kattunge. Han elsker å leke, og er han så heldig å oppdage en flue er det full rulle;-).

Oliver er en sosial gutt og som trives med andre katter , og er veldig hengiven mot barn. Vi mennesker er noen veldig fine vesener synes Oliver. Dermed er han også såpass sosial og er der du er. Han ønsker seg nå et for alltids hjem og kan love deg et fantastisk nytt familie medlem. Oliver er ID Merket, ferdig med alle vaksiner , kastrert og fulgt opp med ormekur.

Er du/ dere Oliver med den herlige silkepelsen, sitt nye hjem. Send mail til post@dyreneshus.no hvis du/ dere ønsker å hilse på Oliver:-)