fbpx

Gromgutten (onkel) Martin

Martin er en gutt pã 3 ãr, og  med sitt herlige vesen sjarmerer han enhver. En sosial kjernekar som elsker å være i nærheten av fostermor og fosterfar, men kan gi ifra seg et mjau dersom han ikke er fornøyd med situasjonen, vil ha mer kos, eller noe godt ã spise.
Den siste tiden har han funnet ut at vi mennesker er noen flotte vesener, og selv fremmede. Det er jo kos å få! Martin er også godvenn med 2 pusedamer han bor sammen med, og som en mann skal og bør: begge tilhører ham. Han tar seg godt av små kattunger, og her kommer “ Onkel Martin “ inn i bildet;-). Han steller, vasker og leker med dem pã en varm hengivenhet. Like hengiven ligger han gjerne i sofakroken med deg, eller et trygt favn å sovne i.
Martin ser etter sitt for alltids hjem med gode utemuligheter, da han en dag vil ut å snuse på verden igjen, samt jakte. Vil du hilse på “ Onkel Martin “, så ta kontakt på : post@dyreneshus.no.

Martin er ferdig helse sjekket, ID merket, kastrert og vaksinert.