fbpx

Snutekoseren Twitch

Twitch sier om seg selv: «Jeg er en artig liten fyr på 4 1/2 mnd, som ble funnet ute kald, undervektig og forkommen for 2 mnd tilbake.
I dag er jeg ferdig ID merket, kastrert og vaksinert.
Fostermor synes jeg er utrolig festlig siden jeg kommer på kommando, lyder navnet mitt og titter frem ganske så ivrig når hun kaller på meg. Kanskje det er mer lek, kos eller “kanskje mer mat “ å få, tenker jeg da. Da kommer jeg løpende mot fostermor, og belønner henne med en skikkelig god snutekos. Gjerne flere. Hadde jeg vært hund (noe jeg heldigvis ikke er), så hadde halen min logret i vei. Jeg elsker å liggge på armen og bore ansiktet mitt ned i armkrokem for å vise min hengivenhet. Min menneske-bror i fosterhjemmet leker apport med meg ganske mye, og jeg har blitt kjempeflink. Men jeg forventer en skikkelig snutekos etterpå. Jeg liker veldig godt å bli båret rundt , og legger meg godt til rette rundt PC bordet når jeg er vil sove eller ha selskap. For jeg er en veldig selskapssyk katt. Jeg er også vant til andre katter, og er veldig takknemlig når de også vil leke med meg. Er du på jakt etter din “ nye snutekoser “, så er jeg, Twitch nummer 1.  Hvis du vil bli bedre kjent med meg, ta kontakt da vel. Jeg lover deg en skikkelig “ logrende “ klem og kan gjerne omplasseres til en barnefamilie, siden jeg kommer godt overrens med barn. Jo mer “ snutekos “, jo bedre. Mjau fra Twitch»