fbpx

Kosete Mika

Mika heter jeg og er en kjærlig katt som elsker kos.

Jeg var litt usikker i begynnelsen når jeg kom til fosterhjem og gjemte meg i noen dager, men jeg ble etter hvert husvarm og kom frem.
Nå har jeg tatt meg virkelig til rette og blitt trygg og god og venter bare på et god hjem som kan ta meg i mot.

Jeg er vant til i bo med en liten hund og liker å ha det rolig rundt meg. Jeg legger meg gjerne i sengen for kos og da maler jeg som bare det. På kvelden våkner ofte lekelysten min og du finner meg sprettende rundt med en liten leke.  Jeg digger å bli gredd og er glad i tunfisk som jeg har blitt bortskjemt med i helgene. Jeg er veldig hjemmekjær, men vil også gjerne kjenne gress under potene og ønsker meg trygge utemuligheter.

Håper du har lyst til å bli min nye venn. Jeg drømmer om et for alltid hjem der jeg vil gi deg masse kos og selskap.
Jeg er kastrert, chippet og vaksinert.