fbpx

Herlige Zappa

Zappa er en fantastisk herlig ung kar på 1 år og 5 mnd, som er 1/2 Main Coon og 1/2 Norsk Skogkatt. En skal lete lenge etter en pus som har så mye på hjertet, og han leter derfor etter et hjem hvor han kan ha lange og gode samtaler:-). Han lystrer navnet sitt, og elsker å sitte på fanget mens all oppmerksomhet rettes mot ham. Ikke rart han alltid har mange  festlige historier å fortelle når du kommer hjem fra skole eller jobb. Zappa nyter å bli børstet, og hans flotte pels trenger å stelles, slik at den holder seg flott. Det er mye “ styrke “ i Zappa, og han lengter derfor etter et for-alltid hjem som kan tilby ham gode utemuligheter hvor han kan utfolde seg, samt bruke tid på jakt. Han adopteres derfor ikke som innekatt. Han er enda ikke ferdig utvokst grunnet sin genetikk, men vil ved 3 års alder slå vekten sin som nå er på 6 kg. Zappa går godt overrens med barn, siden han har forstått at jo flere som gir han oppmerksomhet, desto bedre:-)
Han finner seg godt tilrette i sengen ved nattestid, og vil gjerne ha en siste “ sluttsamtale “ innen lysene slukkes. Når du våkner, sitter han tålmodig ved siden av sengen og venter på kos, og byr på sin daglige morgen-samtale. Han er «Mr.Personality», en stor personlighet som også vises ved stor hengivenhet og takknemlighet for din/ deres omsorg<3 . Kan du/ dere gi Zappa en trygg og god fremtid, loves et spennende og kjært familiemedlem.
Zappa er ID merket, kastrert, helsesjekket og ferdig vaksinert ved adopsjon. Ormekur er også fulgt opp. Kontakt oss gjerne hvis du har et ønske om adopsjon av vår pratsomme Zappa, som også helst gjerne vil være # 1, samt alene-katt, men vurderes til hjem med katt fra før, etter samtale.

Kontakt oss på post@dyreneshus.no